Naar navigatie

Tips voor een geslaagde Valentijnsdag

10-02-2017

Dinsdag 14 februari is het Valentijnsdag, de dag van de liefde. Natuurlijk is dat een prachtige dag om je geliefde(n) in het zonnetje te zetten, en daarvoor geven wij heel graag tips!

Tip 1: Zorg voor een lekker en verantwoord ontbijt! Zo kun je binnen no-time de extra dikke speltpannenkoekjes uit Good Morning op tafel zetten. Het recept kan je hier vinden.

Tip 2: De Dalai Lama zegt in Meer liefde: ‘Liefde, mededogen en zorg voor anderen zijn ware bronnen van geluk.’ Neem dit vandaag ter harte, en zorg extra goed voor je geliefden!

Tip 3: Zoek je een cadeau voor vrouwen? Bestel dan Het hart van het kwaad, de thrillersensatie van dit voorjaar! Voor meer informatie of meteen bestellen, klik hier.

Tip 4: Zoek je een cadeau voor mannen: bestel Cruijff, de jonge jaren. Dit boek geeft een intiem kijkje in het leven van de beste Nederlandse voetballer ooit.

Tip 5: Wees extra romantisch en plan een stedentrip! In Mijn Berlijn en Ciao Tutti, Rome staan de echte ins en outs voor een stedentrip naar Berlijn of Rome.

 

Deel dit bericht