Naar navigatie

Top 5 Valentijnsboeken

14-02-2017

Speciaal voor Valentijnsdag hebben we een top 5 samengesteld van de meest romantische boeken! Elk boek is romantisch om een andere reden, en de liefde is uniek. Dit zijn perfecte Valentijns-reads voor de romantici onder ons!

Nummer 1: Liefde is – Dit is de hartveroverende bestseller voor wie de woorden zoekt voor de allermooiste emotie.

Nummer 2: Ik ben er  Geteisterd door slaapgebrek loopt Thibault per ongeluk de ziekenhuiskamer van Elsa binnen. Ze ligt al zeven maanden in coma. Hij begint tegen haar te praten en hoewel ze niet reageert, weet hij zeker dat ze hem hoort. Een hartverscheurend verhaal over de liefde.

Nummer 3: Hotel du Lac (vanaf vandaag in de winkel!) Hotel du Lac vertelt het verhaal van Edith Hope, intelligent en vol idealen, maar tegelijkertijd eenzaam en in de liefde telkens teleurgesteld. Edith vertrekt naar een afgelegen hotel aan het Meer van Genève om haar leven te overdenken. In deze geïsoleerde setting, omringd door verwende vrouwen en hautaine mannen, zoekt Edith een uitweg in haar vastgelopen bestaan: moet ze haar idealen behouden of zich conformeren aan haar omgeving?

Nummer 4: Love story  Oliver is erfgenaam van een vooraanstaande en steenrijke familie en Jenny is van eenvoudige komaf. Hun verschillende achtergronden staan een leven samen ogenschijnlijk in de weg. Toch overbrugt hun liefde die grote verschillen en trouwen ze zodra ze van de collegebanken zijn verlost.

Nummer 5: De langste nacht Het is 1959 als Nat en haar man Paul met hun twee dochters naar het ver afgelegen Idaho Falls verhuizen. Paul maakt carrière in het leger. Nat wordt wat men van haar verwacht: huisvrouw. Maar aan de idylle van het huwelijk tussen een gevoelige, zelfstandige vrouw en haar ambitieuze man komt al snel een einde.

Deel dit bericht