Naar navigatie

Aankondiging: Het Schrijfkabinet met Maarten Spanjer en Carine Crutzen

01-11-2019

Het Schrijfkabinet is een maandelijks programma over de kunst van het schrijven en de raadselen van het schrijverschap. Twee schrijvers vertellen over hoe ze een boek schrijven. Zo weten we inmiddels dat Marjolijn van Heemstra haar gedichtenbundel Meer hoef dan voet schreef in een nagebouwde spaceshuttle op een tentoonstelling over de ruimte(vaart), dat Walter van den Berg zijn boeken voor de TV schrijft, en dat Tommy Wieringa het liefst in een boom ging zitten toen zijn boek Joe Speedboot uitkwam. Van Arjen van Veelen kwam de gouden tip om altijd schoenen aan te trekken voordat je begint met schrijven.
Op 14 november 2019 zijn Carine Crutzen (Uit het Zuiden) en Maarten Spanjer (Geluk is een herinnering) de hoofdgasten, allebei schrijver en acteur.  Als altijd is er De Debutant (deze keer Nicole Kaandorp, geleverd door de Schrijversvakschool), belicht Joubert Pignon een onterecht vergeten schrijver of iemand anders die uw aandacht verdient en speelt Pieter Klop piano.
Dat alles onder begeleiding van uw scherpzinnige maar warmhartige presentatrices en interviewsters Femke Baljet en Marieke de Groot.
De voorstelling zal plaatsvinden op 14 november 2019 om 20:30 uur. Reserveren kan via deze link.

Deel dit bericht