Naar navigatie

Bloggers ontroerd door Het boek van jou en mij

19-08-2019

Bloggers lazen de prachtige roman van de Ierse auteur Fionnuala Kearney. Enkele mooie reacties leest u hieronder.
– Valeries Boekenwereld: ‘Het einde liet me niet alleen perplex, maar ook erg emotioneel achter. Het is een verhaal dat me nog lang zal bijblijven omwille van zijn eerlijkheid en zijn hartverscheurend einde.’
– Lezersrecensent Evelyne van Hebban: ‘Complimenten voor Fionnuala Kearney voor dit pareltje! Ze is een begaafd verhalenverteller’ 
– Els van Lang zullen we lezen: ‘Een boek dat je doet nadenken en een beetje huilen, daar hou ik wel van!’

Over Het boek van jou en mij:
Erin en Dom krijgen een notitieboekje op hun huwelijksfeest. Vol overgave beginnen ze aan hun leven samen, maar een noodlottig ongeluk drijft de twee uit elkaar. Dan wordt het boekje onder het stof vandaan gehaald en vullen de pagina’s zich met even eerlijke als hartverscheurende woorden. 

Deel dit bericht