Naar navigatie

Black Ice – Brad Thor

De nieuwste bloedstollende thriller van New York Times-bestsellerauteur Brad Thor

Brad Thor is expert in terrorismebestrijding en weet zijn kennis moeiteloos om te zetten in bloedstollende thrillers vol actie en avontuur. In dit nieuwe, meedogenloos spannende deel over Scot Harvath wordt het leven van de spion opnieuw op zijn kop gezet.

Spion Scot Harvath heeft zijn beste zomer ooit. Hij heeft zijn cottage aan een Noors fjord, zijn prachtige nieuwe vriendin Sølvi en een boot – hij heeft niets meer te wensen. Maar hij moet wel een belangrijke beslissing nemen: terugkeren naar zijn geheime leven of voorgoed stoppen. Maar dan, terwijl hij zijn favoriete café verlaat, ziet hij een bekende man uit een taxi stappen. Een man die hij een jaar geleden heeft vermoord…

Dit is het begin van een ijzingwekkende achtbaan, die Scot tot ver boven de poolcirkel zal voeren en waarin hij getest zal worden op manieren die hij niet voor mogelijk had gehouden. Als zijn missie slaagt, heeft hij voor altijd gewonnen. Als het mislukt, zijn de Verenigde Staten en hun bondgenoten overgeleverd aan een van de meest gevaarlijke spelers van de wereld.

Lees hier alvast een preview.

‘Niemand schrijft betere thrillers dan Brad Thor.’ – The Washington Times

‘De erfgenaam van Tom Clancy en Robert Ludlum.’ – Chicago Tribune

Brad Thor
Black Ice / Zwart ijs
€ 22,99
ISBN: 9789401617789

verkrijgbaar bij