Naar navigatie

Bouillon – Jean Beddington

Als de bouillon goed is, dan ligt een topgerecht binnen handbereik

Een goede bouillon is het fundament van de keuken en de basis van de mooiste gerechten. In Bouillon onthult topchef Jean Beddington haar geheimen achter de perfecte bouillon, om zo tot de mooiste gerechten te komen – of dat nu een soep, een saus of een heel gerecht is.

Kook en geniet van gerechten als bavette met saus van hardgekookt ei en chorizo, aardappelravioli gevuld met ossenstaart en fontinakaas, in miso-gemberbouillon gestoofde runderborst, met ricotta en snijbiet gevulde ravioli in bouillon, koude komkommerbouillon met yoghurtmousse en dille-olie en bietensoep met bietenbrood en mierikswortelcrème.

In Bouillon staan alle do’s, don’ts, tips en tricks van de chef. Uiteraard volgen na de vele bouillonrecepten de bijzondere gerechten waarbij Jean Beddington de veelzijdigheid van een goede bouillon laat zien. Het resultaat is onmiskenbaar: het succes van een topgerecht zit ‘m in de bouillon.

Jean Beddington
Bouillon
€ 39,99
ISBN: 9789045219431