Naar navigatie

De kleuren van de brand – Pierre Lemaitre

Het langverwachte, verpletterende vervolg op Tot ziens daarboven

Februari, 1927. De Parijse elite komt bijeen om de begrafenis van de gerespecteerde bankier Marcel Péricourt bij te wonen. Voor aanvang van de plechtigheid gebeurt er echter iets afschuwelijks, iets wat het leven van Madeleine Péricourt en haar zevenjarige zoontje Paul voorgoed zal veranderen.

Als erfgenaam is het aan Madeleine om de leiding van het financiële imperium van haar vader over te nemen. Zonder enig verstand van zaken komt ze terecht in een door hebzucht en corruptie gedomineerde wereld. Madeleine probeert met alles wat ze in zich heeft overeind te blijven, in een Frankrijk dat machteloos moet toezien hoe een volgende oorlog steeds dichterbij komt.

Lemaitre schrijft wederom een adembenemend epos over de val van het establishment en over de zoete wraak van een vrouw in een mannenwereld. Volg Madeleine en haar zoon in een majestueus en groots avontuur in het Parijs van de roaring twenties.

Lees de preview hier.

‘Een literair epos bewoond door flamboyante personages en bomvol verslindende spanning.’ – Le Figaro Magazine

‘Eindelijk! Eindelijk het vervolg van Tot ziens daarboven. De lezer zal niet teleurgesteld zijn. Absoluut opwindend.’ – Paris Match

Pierre Lemaitre
De kleuren van de brand
€ 24,99
ISBN: 9789401610360

verkrijgbaar bij