Naar navigatie

De pastaman – Mateo Zielonka

Mateo Zielonka is bekend als ‘De pastaman’. Hij trakteert zijn vele Instagramvolgers op de origineelste en spectaculairste pasta die ze ooit hebben gezien. Gestreept, gestippeld, rood, groen, zwart en in elke denkbare vorm. Mateo’s creaties zijn een droom voor iedere pastaliefhebber.

In het kookboek De pastaman onthult Mateo voor het eerst hoe je zijn mooie creaties zelf kunt maken. Hij begint met klassiek goudgeel deeg, legt uit hoe je alle vormen en kleureffecten maakt – van stippen en strepen (met natuurlijke ingrediënten), lasagnevellen en pappardelle, ravioli, tortellini en andere fantastische gevulde pasta’s – en sluit af met 40 recepten voor heerlijke sauzen en pastamaaltijden.

Met prachtige foto’s en duidelijke stap-voor-stapaanwijzingen. Of je nu voor het eerst pasta gaat maken of dat al jaren doet, laat je inspireren door de beste en creëer je eigen originele kunstvormen van pasta.

Lees hier alvast een preview.

‘Zielonka is bedreven in het vormgeven van deeg in elke denkbare vorm, van flinterdunne lasagnevellen tot perfecte tortellini. Hij doet het met gratie en gemak en in zijn nieuwe boek, De pastaman, laat hij zien hoe je dat zelf zou kunnen doen.’ – FOOD & WINE

Mateo Zielonka
De pastaman
€ 21,99
ISBN: 9789045222615

verkrijgbaar bij