Naar navigatie
Omslag van De ruige heer van Evie Dunmore

De ruige heer – Evie Dunmore

Haar nonchalante flirt heeft enorme gevolgen…

Het derde deel in Evie Dunmores verslavende Vrouwen van Oxford-serie, extra leuk voor fans van Bridgerton. Met opnieuw een sterke vrouwelijke hoofdpersoon, Evie Dunmores heerlijke, geestige schrijfstijl en een onweerstaanbare romance!

Londen, 1880. De verwende Hattie Greenfield kent geen ‘nee’ en heeft maar drie doelen in het leven: succesvol worden als kunstenaar, een nobel doel vinden om zich aan te verbinden, en trouwen met een gentleman. Hartstikke haalbaar, denkt ze. Tot ze in een gênante situatie wordt aangetroffen met Lucian, een woest aantrekkelijke maar ruige Schot. Hij is een meedogenloze zakenman die de Britse adel de stuipen op het lijf jaagt.

Er zit voor Hattie niets anders op dan een huwelijk met Lucian, die allesbehalve een gentleman is. Een plotselinge reis naar Schotland zet alles echter in een ander daglicht. Terwijl ze een andere kant van Lucian te zien krijgt, realiseert Hattie zich dat alles wat ze wil binnen handbereik is, als ze haar hart maar open durft te stellen…

Lees hier alvast een preview.

‘Knetterende chemie en sprankelende humor!’ – Hebban.nl

Evie Dunmore
De ruige heer
€ 20,99
ISBN: 9789401618090

verkrijgbaar bij