Naar navigatie

Dries – Dries Roelvink

Iedereen houdt van Dries

De biografie Dries van volkszanger, cultheld en mediamagneet Dries Roelvink is het waanzinnige levensverhaal van een gewone Amsterdamse jongen.

Iedereen kent Dries Roelvink: de stijlvolle Amsterdamse volkszanger die bekend werd dankzij zijn realitysoaps en zijn gele zwembroek in de ANWB-reclame. Maar hij heeft ook een andere kant, die veel minder mensen van hem kennen. Op humoristische en nuchtere wijze vertelt hij in dit boek over bepalende momenten in zijn leven: zijn jeugd in het bruisende Amsterdam van de jaren zeventig, zijn kortstondige profvoetbalcarrière en de kleurrijke figuren met wie hij de afgelopen jaren te maken had. En ook zijn depressie, enorme financiële tegenslagen en de commotie rondom zijn zoons komen aan bod in dit heel persoonlijke boek.

Met een heldere blik beschrijft Roelvink hoe hij tegen het leven aankijkt en daarbij gaat hij gevoelige onderwerpen niet uit de weg. Het resultaat is een openhartige, geestige en treffende autobiografie.

Lees hier alvast een preview.

‘Met tien vingers had Dries zijn boeiende levensverhaal niet smakelijker kunnen opschrijven dan dat hij er nu met één heeft gedaan. Ik heb het met plezier verslonden.’ – Evert Santegoeds

Dries Roelvink
Dries
€ 20,00
ISBN: 9789401615662

verkrijgbaar bij