Naar navigatie

Een vlucht naar jou – Madelein Kerseboom

Een heerlijk feelgood-avontuur boordevol drama

Madelein Kerseboom is dé nieuwe stem in het Nederlandse feelgoodgenre! Ze bewees haar talent met een aantal succesvolle romans, maar slaat nu een nieuwe weg in: Een vlucht naar jou is een fris, sexy verhaal met een goede portie drama. In dit eerste deel van de Vlucht-serie stort Kerseboom de lezer in een avontuur vol drama, romantiek en turbulentie, en houdt je met haar meeslepende schrijfstijl geboeid tot de allerlaatste pagina.

Als stewardess vliegt Esmee de hele wereld over en bezoekt ze de meest verre oorden. Thuis wacht haar vriend Melvin op haar, al heeft hij het net zo druk met zijn eigen carrière als bestsellerauteur. Op het eerste gezicht lijkt Esmees leven op rolletjes te lopen, maar in werkelijkheid verloopt haar relatie stroef.

Als ze tijdens een vlucht naar Buenos Aires de knappe Javier tegen het lijf loopt, kan ze de verleiding dan ook niet weerstaan, en een stormachtige affaire begint. Juist dan slaat in Melvins leven het noodlot toe… waardoor hij haar harder nodig heeft dan ooit. Terwijl Esmee hem te hulp schiet, ontdekt hij haar geheim en stort hun leven als een kaartenhuis in elkaar. Is alles wat ze samen hebben opgebouwd voorgoed kapot?

Een vlucht naar jou is het eerste deel in de Vlucht-serie, vol drama, romantiek en turbulentie.

Lees hier alvast een preview.

‘Het kan niet anders dan dat dit boek je raakt.’ – Hebban.nl

‘Madelein Kerseboom schrijft prachtige boeken met een diepere laag en gaat emotionele of heftige onderwerpen niet uit de weg. Dat is juist waarom ik zo van haar verhalen hou.’ – HeavenLeighBooks

Madelein Kerseboom
Een vlucht naar jou
€ 15,-
ISBN: 9789401617420

verkrijgbaar bij