Naar navigatie

Het beest – Carmen Mola

Een meedogenloze thriller over het angstaanjagende beest dat in de straten van Madrid jaagt op jonge meisjes

Madrid, 1834. De Spaanse stad barst uit zijn voegen en gaat bovendien gebukt onder een vreselijke cholera-epidemie. Maar dat is niet het enige wat de inwoners vrezen. Er sluipt een meedogenloze moordenaar door de straten, die het voorzien heeft op jonge meisjes en al snel de bijnaam ‘het Beest’ krijgt. De veertienjarige Lucía loopt hem tegen het lijf tijdens een van haar strooptochten en vanaf dat moment maakt hij jacht op haar.

Als het Beest haar zusje ontvoert, begint voor Lucía een verwoede race tegen de klok. Ze vindt onverwachte bondgenoten in een eenogige politieagent en een onverschrokken journalist, maar het is maar de vraag of die haar kunnen helpen. Lucía belandt in een complot van geheime genootschappen, bijgeloof, gruwelijke rituelen en politieke samenzweringen waar ze uit moet ontsnappen voor het te laat is…

Het beest is een filmische thriller vol actie en spanning, die je meevoert naar het Spanje van de negentiende eeuw. Voor fans van Het parfum en De stilte van de witte stad.

Lees hier alvast een preview.

Carmen Mola
Het beest
€ 23,99
ISBN: 9789401618786

verkrijgbaar bij