Naar navigatie

Het winterse avontuur – Karen Swan

Iedereen verdient een tweede kans

Karen Swan is de ultieme feelgoodauteur. Ze verkocht in Nederland en België al meer dan 50.000 boeken. In haar winterromans verweeft ze sfeervolle settings met een opwindend mysterie en ongelooflijk sympathieke personages. Het winterse avontuur is een stormachtige romance in een ijskoud Amsterdam.

Lee kwam naar Amsterdam met een pasgeboren baby en een diep weggestopt geheim. Inmiddels is haar zoontje Jasper vijf en is ze een succesvolle fotograaf, bekend om haar celebrityportretten. Na haar turbulente verleden als oorlogsfotograaf in Syrië vindt ze eindelijk rust en kan ze genieten van haar fijne leven aan de grachten.

Dit verandert in één klap als ze in haar fietsmandje een boek vindt, waar een noodkreet in geschreven staat. Ze spoort de schrijver van het boek op in de hoop meer te weten te komen over de onheilspellende boodschap. Terwijl het in het winterse Amsterdam steeds kouder wordt, wordt Lee langzaam ingehaald door haar verleden en zal ze haar traumatische herinneringen eindelijk onder ogen moeten zien…

Lees hier alvast een preview.

‘Maak je op voor een paar uur leesvermaak in een prachtige setting!’ – Hebban.nl

Karen Swan
Het winterse avontuur
€ 18,50
ISBN: 9789401615556

verkrijgbaar bij