Naar navigatie

Levenslef – Ingeborg van Beek

Leven in reservetijd: ontroerend, rauw en eerlijk

Het leven van Ingeborg van Beek komt compleet op zijn kop te staan als er in 2013 een kwaadaardige hersentumor bij haar wordt ontdekt. Er begint een emotionele rollercoaster van onderzoeken en een risicovolle operatie terwijl verdriet, onzekerheid en angst elkaar afwisselen. Ingeborg haalt tegen de klippen op alles uit het leven, maar bijna negen jaar later is ze er nog steeds.

Op ontroerende, rauwe maar ook enorm geestige wijze vertelt Ingeborg over wat je doet als je weet dat je niet oud wordt, maar het leven ondertussen wel gewoon verdergaat. Over haar ziekteproces, haar scheiding, de spirituele zoektocht naar de zin van het bestaan (en het aangekondigde einde daarvan), maar ook over moeder zijn, daten, skydiven, therapiesessies en haar drang om nog steeds vol overgave te leven, ook al is er altijd die tikkende tijdbom. Een aangrijpend én geestig boek over leven in reservetijd, dat elke lezer zal ontroeren en aan het denken zal zetten over het belang van leven in het nu.

Lees hier alvast een preview.

‘Levenslef is tragikomisch, net als het leven zelf. Keihard lachen en dan een potje janken. Wat hou ik van deze vrouw.’ – Floortje Dessing

‘Schitterend, ontwapenend en humoristisch. Recht uit het hart geschreven.’ – Marion Pauw

‘Lees dit!’ – Humberto Tan

Ingeborg van Beek
Levenslef
€ 20,99
ISBN: 9789401616898

verkrijgbaar bij