Naar navigatie

Liefde op de savanne – Anne Jacobs

Een prachtig verhaal over liefde, familie en trouw blijven aan jezelf

Een nieuwe serie van lezersfavoriet Anne Jacobs! Van haar series Het weesmeisje en Het landhuis werden meer dan 350.000 exemplaren verkocht. In de prachtige Savanne-serie staat er zoals altijd een sterke jonge vrouw centraal die zich ondanks tegenslagen weet te handhaven en zichzelf trouw blijft.

1880, het noordelijkste stukje van Duitsland. De 22-jarige Charlotte droomt van avontuur en de wijde wereld intrekken, maar haar grootouders hebben liever dat ze een geschikte echtgenoot kiest. Na een lange verkering accepteert ze daarom het huwelijksaanzoek van koopman Christian. Ze is geïntrigeerd door zijn winkel met exotische specerijen, tabak en spullen uit verre streken. Niet veel later slaat het noodlot echter toe: Charlotte ontdekt dat Christian aan de rand van de financiële afgrond staat.

Charlotte weet dat ze maar één kans op een gezamenlijke toekomst hebben: ze moeten Duitsland verlaten en ver weg een nieuw leven beginnen. En dat gaat niet zomaar. Ze zal heel wat obstakels moeten overwinnen voor ze haar geluk vindt…

Lees hier alvast een preview.

Anne Jacobs
Liefde op de savanne
€ 22,99
ISBN: 9789401618632

verkrijgbaar bij