Naar navigatie

Moordenaar – Charlotte Link

Geraffineerde plots in een typisch Engelse setting

In Duitsland is Charlotte Link een fenomeen: miljoenen lezers zijn fan van haar geraffineerde plots, wervelende schrijfstijl, psychologische diepte, levensechte personages en sfeervolle, vaak typisch Engelse settings. En ook de Nederlandse en Vlaamse lezer is om: binnen een paar maanden werden al meer dan 5000 exemplaren van Leugenaar verkocht.

In de thriller Moordenaar, het tweede deel in de serie van bestsellerauteur Charlotte Link met brigadier Kate Linville en inspecteur Caleb Hill in de hoofdrol, wordt in de hooglanden van Noord-Engeland het lijk gevonden van de veertienjarige Saskia, die een jaar geleden plotseling verdween. Niet veel later wordt de veertienjarige Amelie in een auto getrokken en ontvoerd. De politie van Scarborough heeft haar handen vol aan de zaak en vreest voor een seriemoordenaar. In de media gaat het vanzelfsprekend alleen nog maar over de ‘High Moor Killer’ en de druk op hoofdinspecteur Caleb Hale neemt al snel toe.

Rechercheur Kate Linville van Scotland Yard is ondertussen bezig om haar voormalige ouderlijk huis te verkopen en maakt bij toeval kennis met Amelies totaal wanhopige familie. Zo wordt ze de onvrijwillige onderzoeker in een drama dat geen einde lijkt te hebben. En dan verdwijnt er nóg een meisje…

Lees hier alvast een preview.

‘Charlotte Link schrijft met een koele precisie… Huiveringwekkend.’ – The New York Times

‘Een zeldzame Duitse parel’ – VN Thrillergids

‘Link schrijft toegankelijk, doseert de spanning perfect en bouwt mooie verrassingen in.’ – Het Nieuwsblad

Charlotte Link
Moordenaar
€ 21,99
ISBN: 9789401615624

verkrijgbaar bij