Naar navigatie

Op zoek naar geluk – Charlotte Jacobi

Een verhaal om je vingers bij af te likken

Een absolute must voor lezers van historische familiesaga’s: het heerlijke tweede deel in de Patisserie-serie. Charlotte Jacobi beschrijft het kleurrijke Straatsburg van de twintigste eeuw op levendige wijze, in een verhaal vol liefde, drama en zoete momenten.

In het Straatsburg van vlak na de Eerste Wereldoorlog denken de meeste mensen even niet aan zoetigheid of andere lekkernijen. De families Picard en Tritschler – ooit aartsvijanden – hebben dit in hun patisserie ook opgemerkt. Ondanks deze tegenslag is patisserietalent Ruth vastbesloten om de familiebakkerij, samen met taartenkoningin tante Ida, een nieuwe impuls te geven.

Dan keert Ruths oude liefde Marcel terug van het front… En hij is er niet zonder kleerscheuren van afgekomen. Getraumatiseerd door de oorlog is hij voorgoed veranderd. Tot overmaat van ramp slaat ook nog eens de Spaanse griep toe, die een spoor van ellende door Europa trekt. De tegenslagen stapelen zich op, en Marcel lijkt verder van haar af te staan dan ooit. Zal er nog een rooskleurige toekomst op Ruth wachten en zal ze haar ware liefde vinden?

Lees hier alvast een preview.

‘Lekker leesvoer.’ – Nederlands Dagblad

Charlotte Jacobi
Op zoek naar geluk
€ 21,99
ISBN: 9789401618663

verkrijgbaar bij