Naar navigatie

Parijs – Kiki van Dijk

Parijs is altijd een goed idee… of niet?

Na het zinderende succes van bestseller Vlieland speelt de nieuwe winterthriller van Kiki van Dijk zich af op nóg zo’n befaamde bestemming: Parijs, de meest romantische stad ter wereld. Maar achter de lichtjes en knusse straatjes gaat een gruwelijke werkelijkheid schuil.

Mika werkt als sportjournalist in Rotterdam en besluit op kerstavond naar Parijs te vertrekken. Ze maakt zich zorgen om haar tweelingzus Abby, die daar sinds een jaar woont, maar die ze al een paar dagen niet kan bereiken. In de besneeuwde lichtstad lijkt Abby van de aardbodem verdwenen.

Mika begint een wanhopige zoektocht en ontdekt een aantal onbekende kanten van haar zus, die een heel ander, gevaarlijker leven leidde dan Mika ooit had kunnen vermoeden. Als ze daarna een gruwelijke ontdekking doet, weet ze niet meer wie er uit het nieuwe leven van haar zus nog te vertrouwen is. En of ze zelf nog wel veilig is…

Bestsellerauteur Kiki van Dijk combineert als geen ander bloedstollende spanning met levensechte personages, tegen de achtergrond van een winterse stad waar niets is wat het lijkt.

Lees hier alvast een preview.

‘Zinderende thriller!’ – LINDA.

Kiki van Dijk
Parijs
€ 15,99
ISBN: 9789401615990

verkrijgbaar bij