Naar navigatie

Sous-vide thuis – Lisa Q. Fetterman

Toegankelijke recepten voor het sous-vide garen van gerechten

Sous-vide is al een aantal jaar een populaire kooktechniek die wordt toegepast in restaurants. Door simpelweg ingrediënten en kruiden luchtdicht in plastic te verpakken en minuten of uren onder te dompelen in een warmwaterbad bij een exact bepaalde temperatuur worden verbazingwekkende smaken en texturen bereikt, bovendien blijven alle aroma’s tijdens het koken bewaard!

In Sous-vide thuis laat Lisa Q. Fetterman zien hoe met de kracht van het sous-vide koken restaurantwaardige gerechten thuis te bereiden zijn. Ontdek deze stressvrije en toegankelijke manier van koken en ga aan de slag met recepten als in boter gepocheerde kreeft met cognacsaus of klassiekers als de perfecte sous-vide steak en confit de canard, of exquise hapjes als gefrituurde eidooiers en tostadas met heilbot. Met deze ruim 100 recepten uit Sous-vide thuis kan de thuiskok eindelijk de professionele chef evenaren.

Lisa Q. Fetterman
Sous-vide thuis
€ 34,99
ISBN: 9789045208299