Naar navigatie

Stormvloed – Wilbur Smith en Tom Harper

Het nieuwste deel in de Courtney-reeks

Op 13 november 2021 overleed Wilbur Smith op 88-jarige leeftijd. Zijn ogenschijnlijk onuitputtelijke bron van creativiteit en passie voor het vertellen van verhalen resulteerden in meer dan 140 miljoen verkochte boeken wereldwijd. We zullen hem blijven herinneren als een gedreven en geliefde auteur, met een schat aan avonturenromans. Gelukkig is de bodem van deze schatkist nog niet bereikt. Zijn vertrouwde coauteurs zullen op meesterlijke wijze de reeks afgeronde manuscripten en idee.n blijven uitwerken. Stormvloed is een nieuw deel in de Courtney-serie, dat zich afspeelt na Courtney’s vuur.

1774. Rob Courtney groeit op aan de oostkust van Afrika, dromend van een avontuurlijk leven op zee. Wanneer zijn grootvader sterft, grijpt Rob zijn kans en vertrekt naar Engeland. Aangekomen in Londen wordt hij verleid door de charmes van de grote stad en al snel raakt hij al zijn geld en hoop op avontuur kwijt. Totdat hij bij de marine terechtkomt. Rob wordt de Atlantische Oceaan over gestuurd om te strijden tegen de opstandige Amerikaanse kolonisten.

Maar aan de andere kant van de oceaan leiden zijn verre neven Cal en Aidan Courtney, zonder dat Rob het weet, een opstand tegen de Britten. Hun enige wens is Amerikaanse onafhankelijkheid, en ze zijn vastbesloten om de Britten uit Amerika te verdrijven. In hun strijd voor vrijheid laten ze zich door niets of niemand tegenhouden…

Lees hier alvast een preview.

‘Wilbur Smith is de allerbeste historische romanschrijver.’ – Stephen King

Wilbur Smith en Tom Harper
Stormvloed
€ 21,99
ISBN: 9789401616850

verkrijgbaar bij