Naar navigatie

Wespenman – Sandrone Dazieri

De auteur van bestseller Dood de vader is terug!

In het idyllische Cremona in Noord-Italië wordt de jonge vrouw Amala ontvoerd. Al snel blijkt dat ze de laatste is in een reeks verdwenen tieners, in een zaak die schrikbarend veel lijkt op een beruchte cold case. Dertig jaar geleden werd een onschuldige man naar de gevangenis gestuurd voor het ontvoeren en wurgen van drie tienermeisjes.

Amala’s tante Francesca Cavalcante is een geharde advocaat en verdedigde de vals beschuldigde man. Ze weet dat de echte moordenaar nog vrij rondloopt – en dat hij misschien degene is die nu haar nichtje heeft ontvoerd. Terwijl Amala beseft dat ze het er niet levend vanaf zal brengen als ze niet weet te ontsnappen, is Francesca vastbesloten haar op te sporen voor het te laat is. Ze vindt een onverwachte bondgenoot in een mysterieuze ex-agent van de special forces die bereid lijkt alles te doen om Amala te vinden, zelfs als hij daarvoor moet moorden… Maar wat is zijn motief en wat is de link met de cold case die zich op gruwelijke wijze lijkt te herhalen?

Sandrone Dazieri verweeft deze verhaallijnen op ingenieuze wijze tot een meedogenloze thriller. Een razend spannend meesterwerk voor lezers met stalen zenuwen.

Lees hier alvast een preview.

‘Beter dan dit krijg je niet.’ – Knack

‘Prachtig opgebouwd.’ – Het Parool

Sandrone Dazieri
Wespenman
€ 22,99
ISBN: 9789401619721

verkrijgbaar bij