Naar navigatie

De leukste vaderdag-tips

19-06-2020

Vaderdag staat alweer bijna voor de deur. Wil je je vader graag verrassen met een leuk cadeau maar weet je niet wat je voor hem moet kopen? Xander zet de 5 leukste boekentips voor vaderdag op een rij.

De duistere bank
Op zoek naar een waargebeurd maar toch spannend verhaal? In De duistere bank heeft topbankier Bill Broeksmit een hoofdrol. Na zijn zelfmoord werd duidelijk dat hij te veel geheimen kende van zijn werkgever Deutsche Bank. In dit spannende boek geeft auteur David Enrich geeft die geheimen nu genadeloos prijs.
De duistere bank – David Enrich – € 24,99

Een luipaard jaagt ’s nachts
De avonturenverhalen van Wilbur Smith zullen bij alle vaders in de smaak vallen. Ze zitten vol spanning, conflicten, mooie omgevingen, liefde en vriendschap. Voor iedereen zit er dus iets in. Wilbur Smith heeft al tientallen boeken op zijn naam staan, dus je vader kan nog wel even vooruit met deze auteur (en jij hebt ook alvast een cadeau-idee voor volgend jaar).
Een luipaard jaagt ’s nachts – Wilbur Smith – € 21,99

De Vegetarische Slager
Is jouw vader vegetariër of juist niet? Of een ondernemer? Dit boek geeft inzicht in het geheim achter het succes van De Vegetarische Slager. Met dit boek deel je de droom, de tactiek, de keukengeheimen, de mislukkingen, de strijd, het doorzettingsvermogen en de uiteindelijke doorbraak van De Vegetarische Slager op weg naar het realiseren van de grote ambitie: de grootste slager ter wereld worden.
De Vegetarische Slager – Jeroen Siebelink – € 21,99

Geluk is een herinnering
Deze verhalenbundel van Maarten Spanjer is niet alleen hilarisch, het geeft ook een indringend en beeld van de jaren vijftig en zestig, gezien door de ogen van een opgroeiende Amsterdamse jongen in een land dat herstellende is van de oorlog. Voor veel vaders een feest van herkenning en jeugdsentiment. 
Geluk is een herinnering – Maarten Spanjer – € 18,50

De kinderen van het klooster
Is jouw vader een echte thriller-lezer. Dan kan dit boek zeker niet in zijn kast ontbreken. De lugubere waarheid over en groep vrouwen in een klooster komt op akelige wijze naar boven als er een reeks verminkte mannenlichamen wordt opgegraven. Deze pas verschenen thriller is een verhaal dat zich afspeelt in een duistere maar levensechte wereld, waarin een gevaarlijke vrouwenorganisatie bereid is tot het uiterste te gaan om hun doel te bereiken.
De kinderen van het klooster – Sandrine Destombes – € 21,99

Deel dit bericht