Naar navigatie
Boek Frank en vrij van Frank Masmeijer

Frank Masmeijer in Story

07-11-2017

Afgelopen week stond er een interview met Frank Masmeijer in Story. Hierin vertelt hij onder andere over zijn verbroken relatie, dat hij weer bij zijn moeder woont en dat hij in hoger beroep gaat tegen de uitspraak. Vorige maand verscheen zijn boek Frank en vrij, waarin hij zijn eigen verhaal vertelt over zijn betrokkenheid bij de drugshandel.

Over Frank en vrij:

Eind oktober 2014. Er wordt bij voormalig NCRV-presentator Frank Masmeijer aangebeld: voor zijn deur staat een groep mannen. Voor hij het weet wordt Masmeijer voor de ogen van zijn vrouw en twee dochters in de boeien geslagen.

De verdenking? Grootschalige drugshandel. Masmeijer zou ruim 400 kilo cocaïne via de haven van Antwerpen het land in hebben proberen te smokkelen. Acht maanden zat hij hiervoor in een Belgische gevangenis, tot zijn vrijlating in juli vorig jaar.

Hoe kan zo’n markante tv-persoonlijkheid na zijn gloriedagen zo’n misstap maken? Of is Frank daadwerkelijk onschuldig? Nu is het woord aan hem: Masmeijer vertelt zijn eigen, volledige verhaal.

Deel dit bericht