Naar navigatie
dit alles zal ik je geven 2D

Hebban.nl kijkt uit naar Dit alles zal ik je geven

30-08-2017

Hebban.nl noemt Dit alles zal ik je geven als een van de boeken die ze graag willen lezen

Soraya Vink, die voor Hebban een kleine selectie maakte uit de boeken die deze week verschijnen, noemt Dit alles zal ik je geven als een van de drie boeken waar zij enorm naar uitkijkt.

Bekijk hier het artikel.

Over Dit alles zal ik je geven:

Wanneer Alvaro in de steile Ribeira Sacra bij een auto-ongeluk omkomt, reist zijn partner Manuel af naar Galicië. Bij aankomst is het politieonderzoek al gesloten en zijn adellijke, invloedrijke schoonfamilie wil hem niks vertellen. Dan staat de gepensioneerde politiecommandant Nogueira ineens voor zijn neus. Hij beweert dat de dood van Alvaro geen ongeluk was…

Deel dit bericht