Naar navigatie
Boek Frank en vrij van Frank Masmeijer

Interview met Frank Masmeijer in Algemeen Dagblad

12-09-2017

Afgelopen maandag is in het Algemeen Dagblad een interview verschenen met Frank Masmeijer over zijn boek Frank en vrij. Er werd onder meer gesproken over de documentaire van Thijs Zeeman, die aanstaande donderdag 14 september op SBS6 te zien zal zijn. Ook sprak Masmeijer over zijn binnenkort te verschijnen boek, Frank en vrij. Lees hier het artikel.

Over Frank en vrij:

Eind oktober 2014. Er wordt bij voormalig NCRV-presentator Frank Masmeijer aangebeld: voor zijn deur staat een groep mannen. Voor hij het weet wordt Masmeijer voor de ogen van zijn vrouw en twee dochters in de boeien geslagen.

De verdenking? Grootschalige drugshandel. Masmeijer zou ruim 400 kilo cocaïne via de haven van Antwerpen het land in hebben proberen te smokkelen. Acht maanden zat hij hiervoor in een Belgische gevangenis, tot zijn vrijlating in juli vorig jaar. Nu is hij in afwachting van zijn vonnis.

Hoe kan zo’n markante tv-persoonlijkheid na zijn gloriedagen zo’n misstap maken? Of is Frank daadwerkelijk onschuldig? Nu is het woord aan hem: Masmeijer vertelt zijn eigen, volledige verhaal.

Deel dit bericht