Naar navigatie

Jeroen Siebelink in Trouw 

22-05-2018

Afgelopen zaterdag verscheen er een nieuw interview met Jeroen Siebelink in Trouw. Hierin vertelt Siebelink waarom hij Vaders & zonen schreef en welke lessen de moderne vader uit het boek kan trekken.

‘Elke lezer zal wel iets van zichzelf in enkele van de twaalf herkennen. Hoe dan ook is er de troost dat er anderen zijn zoals jij. Ook kun je jezelf optrekken aan de sterke vaders uit het boek. Of je denkt: zo slecht doe ik het nog niet.’ –  Jeroen Siebelink in Trouw

Eerder werd het boek besproken in Vijf uur live en Dit is de dag op Radio 1. Er verschenen interviews in De Telegraaf, Het Parool, NRC HandelsbladMargriet en Libelle.

Over Vaders & zonen:

Dertien vaders tonen zich van hun meest kwetsbare kant. Ze vertellen over de liefde voor hun kind en hun eeuwige twijfel of ze een goede vader zijn.

De vaders in dit boek hebben één ding gemeen: ze nemen het vaderschap heel serieus. Zij voelen zich betrokken en willen het graag goed doen. Ze denken na over wie hun zoon of dochter is, ze graven in hun eigen jeugd naar lessen en durven te twijfelen over wat ze hun kind meegeven in het leven. Vaders & zonen is intiem, soms pijnlijk, liefdevol en oprecht.

Deel dit bericht