Naar navigatie

Lancering De zevende zus – Lucinda Riley

07-05-2021

Afgelopen donderdag verscheen De zevende zus, het zevende deel in de bestsellerserie De zeven zussen. Voorafgaand aan deze lancering deden ruim 500 fans mee aan een online quiz. De zeven winnaars van deze quiz waren op donderdagochtend aanwezig bij de officiële lancering in Ermelo. Hier kregen zij een van de zeven eerste exemplaren overhandigd door Xander en medewerkers van Boekhandel Riemer en Walinga.

In Nederland en België gingen de boeken van Lucinda Riley al meer dan drie miljoen keer over de toonbank. Uitgever Sander Knol: ‘Dat je als uitgever in een relatief klein taalgebied als eerste het nieuwe boek van een auteur van wereldklasse mag uitbrengen, is uniek. Voor de lezers in Nederland en Vlaanderen wordt op 6 mei als eersten ter wereld een groot mysterie onthuld: wie is de zevende zus. We zijn Lucinda en haar team dankbaar dat ze ons deze eer gunnen’.

De zeven zussen
De Nederlandstalige editie van het eerste deel in de serie verscheen in september 2017. Door mond-tot-mondreclame groeide De zeven zussen uit tot een ongeëvenaarde hit-serie, en het eerste deel werd het bestverkochte boek van 2018 en 2019 en het werd door CPNB bekroond met een Platina Boek. Inmiddels zijn er zes delen verschenen waarmee Lucinda Riley het ene na het andere verkooprecord verbreekt.

Deel dit bericht