Naar navigatie

Lovende woorden in De Telegraaf voor Het dieselschandaal

31-07-2017

De Telegraaf heeft Het dieselschandaal van Jack Ewing afgelopen week getipt als boek voor tijdens je welverdiende zomervakantie. Volgens de krant is het boek ‘tot in de top gedetailleerd’ en ‘prettig voor in de vakantietas’.

Eerder ontving Het dieselschandaal al vier sterren van het tijdschrift KIJK en schreef Elsevier dat Jack Ewing ‘een boeiende hypothese neerzet’.

‘Jack Ewing zet in zijn heel leesbare boek helder uiteen hoe het ooit zo betrouwbare Volkswagenconcern zich tot deze wereldwijde volksverlakkerij liet verleiden.’**** – KIJK

‘Hij zet een boeiende hypothese neer.’ – Elsevier

Over Het dieselschandaal:

In september 2015 shockeerde Volkswagen de wereld: het bedrijf had gefraudeerd en zijn klanten belazerd. De Duitse autofabrikant sjoemelde met uitstootgegevens van miljoenen auto’s, waardoor deze veel schoner leken dan ze in het dagelijks gebruik op de weg daadwerkelijk waren.

Het dieselschandaal is gebaseerd op diepgaande research en niet eerder gepubliceerde insidersverhalen. Dit boek is een rauw en onthutsend portret van een bedrijf dat lijdt onder het principeloze kapitalisme van de eenentwintigste eeuw.

Deel dit bericht