Naar navigatie

Nieuw in de winkel: Bram en het droomengeltje – Lucinda Riley

25-09-2020

Rijk geïllustreerd en hartverwarmend

Lucinda Riley is dé bestsellerauteur van dit moment en veroverde de harten van haar lezers met haar Zeven zussen-serie. Wereldwijd zijn er al meer dan twintig miljoen exemplaren van haar romans verkocht. In Nederland en België gingen er al meer dan twee miljoen boeken over de toonbank en verbrak ze meerdere verkooprecords. Ze maakt nu tijd voor een lang gekoesterde droom: samen met haar zoon Harry Whittaker (27) schrijft ze voor kinderen de Beschermengel-serie.

Harry bracht de eerste jaren van zijn leven door op het Ierse platteland, met een slechte televisieverbinding (en zeker geen iPad). Lucinda vermaakte hem daarom door eindeloos verhaaltjes te vertellen. Dat zorgde ervoor dat ook Harry zich ontpopte tot verhalenverteller en een bekroonde radiopresentator voor de BBC werd. Harry en Lucinda hopen met Bram en het droomengeltje warmte te verspreiden onder hun lezers en hun (klein)kinderen. Want wie weleens bang is in het donker vindt troost in het verhaal van Bram, die naar een groot, oud huis verhuist en daar maar niet in slaap kan komen…

De illustraties worden gemaakt door de bijzonder talentvolle Duitse illustratrice Marie Voigt. Haar werk wordt al in meer dan 25 talen uitgebracht.

Bram en het droomengeltje is vanaf 22 september verkrijgbaar.

Deel dit bericht