Naar navigatie

Nieuw in de winkel: Ik durf je niet te zeggen – Christina Lauren

04-10-2019

De nieuwe hartverwarmende romcom van bestsellerauteur Christina Lauren.

Na drie boeken weten we het zeker: Christina Lauren is de nieuwe koningin van de romantische feelgood. Ik weet niet of ik van je houd, Ik ben je niet vergeten en Ik wil niet voor je vallen namen ons al mee in een emotionele achtbaan waarin lachen en huilen elkaar in rap tempo afwisselen. In Ik durf je niet te zeggen voeren die humor, vlotte stijl en herkenbare emoties wederom de boventoon.

Hazel is spontaan, extravert en soms wat onhandig. Josh is met zijn rustige, introverte en rationele karakter compleet het tegenoverstelde. Toch klikt het heel goed tussen de twee tegenpolen, en daar schrikken ze zelf ook een beetje van. Maar meer dan best friends forever zullen ze nooit worden, toch?

Ik durf je niet te zeggen is een herkenbaar, hilarisch en hartverwarmend verhaal over vriendschap, liefde en die ene persoon bij wie je altijd jezelf kunt zijn.

Ik durf je niet te zeggen is vanaf 4 oktober verkrijgbaar.

Deel dit bericht