Naar navigatie

Om naar uit te kijken: Weet je nog

30-11-2017

Hebban.nl besprak veelbelovende romans om deze winter naar uit te kijken. Één van deze romans is Weet je nog van Virginie Grimaldi. Alexandra van Dam Merrett, onze acquirerend redacteur, werd gevraagd naar het nog te verschijnen boek: ‘Weet je nog is een prachtige roman waar ik nu al dol op ben.’

‘Weet je nog is een roman over de ups en downs van een huwelijk en over de ware betekenis van geluk.’ – Hebban.nl

Over Weet je nog:

Zo had ik me mijn leven niet voorgesteld: moeder van een vierjarige zoon en weer alleen. Ik weet bovendien niet wat ik pijnlijker vind: dat mijn man bij me weg is en ik moet aanzien hoe mijn gezin uit elkaar valt of dat ik op vijfendertigjarige leeftijd weer bij mijn ouders in mijn tienerkamer woon. Waar is het toch allemaal misgegaan?

Ik heb Ben een miljoen keer gebeld om te zeggen dat ik van hem houd. Ik heb hem gesmeekt, heb een etentje geëist en geprobeerd zijn gevoelens weer aan te wakkeren. Ik heb zelfs een selfie met een onbekende gemaakt in de kroeg om op Facebook te zetten. Ik denk dat ik alles heb geprobeerd…

Deel dit bericht