Naar navigatie
Stouter onbetrouwbaar 2D

Volop recensies tijdens de blogtours voor Ibiza, de erfenis en Onbetrouwbaar

20-04-2017

Vorige week verschenen Ibiza de erfenis van Kiki van Dijk en Stouter 4 – Onbetrouwbaar van Christina Lauren. Rondom verschijnen verschenen er volop recensies voor beide boeken tijdens de blogtours.

Onder meer Thrillerlezers, De perfecte buren en My Books and life recenseerden Ibiza, de erfenis. Onbetrouwbaar werd onder meer gerecenseerd en enthousiast ontvangen door Favoritez, In de boekenkast en Melissa’s Bookworld. 

Over Ibiza, de erfenis: 

Dorien is een wereldberoemde fotograaf. Samen met haar puberzoon Mick leidt ze een fijn leven. Dan wil Mick vakantie gaan vieren op Ibiza. Dorien vindt de trip een slecht idee, maar na tussenkomst van haar ex-man David laat ze hem toch gaan. Als Mick direct na aankomst op het zonnige eiland spoorloos verdwijnt, weet Dorien dat het foute boel is.

Halsoverkop vliegt ze naar het eiland waar zij als kind opgroeide en op haar tiende plotseling verliet. Al snel raakt Dorien verstrikt in een gevaarlijk spel waarin ze niemand kan vertrouwen en grote risico’s loopt. Zal ze op tijd doorzien wat er op het eiland allemaal speelt?

 

 

Deel dit bericht