Naar navigatie

Xander Uitgevers krijgt wereldprimeur De zevende zus

08-02-2021

Op 6 mei 2021 verschijnt het zevende deel in De zeven zussen-serie in Nederland en Vlaanderen. Daarmee krijgt Xander de wereldprimeur met het nieuwe boek van Lucinda Riley. Andere landen, zoals Engeland, Italië en Duitsland, zullen pas later dit jaar publiceren.

In Nederland en België gingen de boeken van Lucinda Riley al meer dan drie miljoen keer over de toonbank. Uitgever Sander Knol: ‘Dat je als uitgever in een relatief klein taalgebied als eerste het nieuwe boek van een auteur van wereldklasse mag uitbrengen, is uniek. Voor de lezers in Nederland en Vlaanderen wordt op 6 mei als eersten ter wereld een groot mysterie onthuld: wie is de zevende zus. We zijn Lucinda en haar team dankbaar dat ze ons deze eer gunnen’.

De zeven zussen
De Nederlandstalige editie van het eerste deel in de serie verscheen in september 2017. Door mond-tot-mondreclame groeide De zeven zussen uit tot een ongeëvenaarde hit-serie, en het eerste deel werd het bestverkochte boek van 2018 en 2019 en het werd door CPNB bekroond met een Platina Boek. Inmiddels zijn er zes delen verschenen waarmee Lucinda Riley het ene na het andere verkooprecord verbreekt.

Deel dit bericht