Naar navigatie

Xander Uitgevers lanceert De zeven zussen podcast

23-03-2023

In aanloop naar de verschijning van Atlas. Het verhaal van Pa Salt, het achtste en laatste deel in de internationale bestsellerserie De zeven zussen van Lucinda Riley, lanceert Xander Uitgevers op 23 maart 2023 de eerste aflevering van De zeven zussen podcast.

In deze podcast neemt host Merel Wildschut de luisteraar in zeven afleveringen mee in de wereld van De zeven zussen en spreekt ze bekende fans én kenners van de boeken en de wereld eromheen. Merel Wildschut is een groot boekenliefhebber en bekend van de blog De Groene Meisjes en haar Instagramkanaal (meer dan 26.000 volgers) waar ze o.a. alle boeken die ze leest recenseert. In de zomer van 2022 raakte ze in de ban van De zeven zussen-serie.

Zeven weken lang is er iedere donderdag in alle grote podcastapps een nieuwe aflevering te beluisteren waarin telkens één deel van de serie centraal staat. De luisteraar leeft samen met Merel en alle andere fans toe naar dat ene grote moment: 11 mei 2023, de dag waarop het achtste en laatste deel in de winkels ligt!

De podcast is hier te beluisteren.

Deel dit bericht