Naar navigatie

De Griekse ontsnapping – Karen Swan

Een zomers mysterie op een prachtig Grieks eiland

Romantisch, meeslepend en spannend: Karen Swan weet als geen ander een opwindende plot te combineren met sfeervolle settings en heerlijke hoofdpersonen. En met succes: ze verkocht in Nederland en Belgi. al meer dan 90.000 boeken. De Griekse ontsnapping is een zwoel mysterie op een zonnig Grieks eiland.

Chloe Marston verhuist met een gebroken hart van Londen naar New York, klaar voor een frisse start. Ze vindt een baan als assistent voor de allerrijksten van de wereld, en zorgt dat hun levens vlekkeloos verlopen – zelfs nu haar eigen leven een puinhoop is. Net als Chloe denkt dat ze alles weer op de rit heeft staat haar ex Tom voor de deur, smekend om een tweede kans.

Als de charismatische Joe haar de opdracht geeft om een huis voor hem te zoeken in Griekenland, grijpt ze die kans met beide handen aan. Ontsnappen naar de prachtige eilanden lijkt de perfecte oplossing, tot Chloe een duister geheim ontdekt, en moet uitvinden wie ze kan vertrouwen, voordat het te laat is…

Een heerlijk zomers mysterie vol spanning en romantiek dat je ademloos zult uitlezen, van de auteur van De Zweedse affaire en Een winters avontuur.

Lees hier alvast een preview.

‘In één woord: wauw!’ – Libelle

‘Maak je op voor een paar uur leesvermaak in een prachtige setting.’ – Hebban.nl

Karen Swan
De Griekse ontsnapping
€ 21,99
ISBN: 9789401617703

verkrijgbaar bij