Naar navigatie

De zevende zus – luxe-editie – Lucinda Riley

Na De zeven zussenStormSchaduwParelMaan en Zon is nu ook De zevende zus in een prachtige luxe-editie verkrijgbaar

Het succes van Lucinda Riley dendert onverminderd door. Ze wist al miljoenen lezers in België en Nederland te betoveren met haar Zeven zussen-serie, en nog steeds komen er elke dag nieuwe lezers bij.

De luxe-editie van het zevende deel in de bestsellerserie is prachtig uitgevoerd: gebonden, met gouden folieletters en een extra katern met exclusief materiaal. Dit is hét ideale cadeauboek: als prachtige herinnering in de boekenkast, voor iedereen die nog niet heeft kennisgemaakt met De zeven zussen, of om de verzameling compleet te maken.

De mysterieuze zevende zus was altijd onvindbaar, maar als Georg Hoffman onthult dat hij haar misschien op het spoor is, ontdekken Maia en Ally dat er twee aanwijzingen zijn: het adres van een wijngaard in Nieuw-Zeeland, en een tekening van een bijzondere, stervormige ring. CeCe, die in Australië woont, gaat op onderzoek uit. Dat blijkt pas het begin van de zinderende zoektocht naar de zevende zus, want de vrouw met de bijzondere ring is net aan een grote reis begonnen. Het wordt een race tegen de klok die de zussen de hele wereld over voert. Ze proberen haar spoor te volgen in Nieuw-Zeeland, Canada, Engeland, Frankrijk en Ierland, maar ze lijken steeds een stap achter te lopen…

De zevende zus is het zevende deel in de bestsellerserie over liefde, verlies en de zoektocht naar wie je werkelijk bent.

Lucinda Riley
De zevende zus - luxe-editie
€ 29,99
ISBN: 9789401619325

verkrijgbaar bij