Naar navigatie

Zon – luxe-editie – Lucinda Riley

Na De zeven zussen, Storm, Schaduw, Parel en Maan is nu ook Zon in een prachtige luxe-editie verkrijgbaar

Het succes van Lucinda Riley dendert onverminderd door. Ze wist al miljoenen lezers in België en Nederland te betoveren met haar Zeven zussen-serie, en nog steeds komen er elke dag nieuwe lezers bij.

De luxe-editie van het zesde deel in de bestsellerserie is prachtig uitgevoerd: gebonden, met gouden folieletters en een extra katern met exclusief materiaal. Dit is hét ideale cadeauboek: als prachtige herinnering in de boekenkast, voor iedereen die nog niet heeft kennisgemaakt met De zeven zussen, of om de verzameling compleet te maken.

Electra heeft het allemaal voor elkaar: ze is bloedmooi, schatrijk en wereldberoemd. Maar achter dit perfecte plaatje gaat een kwetsbare jonge vrouw schuil, die de oplossing voor haar problemen zoekt in drank en drugs. Electra heeft, anders dan haar zussen, geen behoefte om te ontdekken waar ze vandaan komt. Totdat ze een bijzondere brief ontvangt…

Zon brengt de lezer van het bruisende, chaotische Manhattan naar de prachtige, uitgestrekte vlaktes van Kenia. Kan de zoektocht naar haar verleden Electra helpen haar problemen het hoofd te bieden?

‘Riley is de populairste auteur van Nederland.’ – De Telegraaf

Lucinda Riley
Zon – luxe-editie
€ 29,99
ISBN: 9789401618984

verkrijgbaar bij