Naar navigatie

Het huis met geheimen – Lucy Diamond

Een ontroerend verhaal over de kracht van familieliefde

Lucy Diamond is een van de vijf bestverkopende auteurs van Engeland. Met Liefde in het strandcafé schreef ze hét ultieme feelgood zomerboek, maar Lucy voelt zich thuis in alle seizoenen: haar tweede boek, Het huis met geheimen, is perfect om je op een koude winterdag mee op te warmen!

Als Patrick Sheppard plotseling om het leven komt, laat hij zijn grote liefde Zoë en hun drie kinderen achter. Patricks broer Dean springt het gezin te hulp en vervult tijdelijk de vaderrol: hij brengt de kinderen naar school, maakt het eten klaar en helpt Zoë met het uitzoeken van de rekeningen. Terwijl hij alle ballen in de lucht houdt, ontdekt hij echter dat zijn perfecte broer een heleboel te verbergen had…

Dean staat voor een moeilijk dilemma. Laat hij het rouwende gezin in het ongewisse, of onthult hij Patricks geheimen? En kan hij zelf wel in het reine komen met wat er écht gebeurde in de nacht van Patricks dood?

Het huis met geheimen is een onvergetelijk verhaal over hoop in donkere tijden, en laat zien dat ook na rouw en verdriet de zon weer gaat schijnen.

Lees hier alvast een preview.

‘Door de fijne en meeslepende schrijfstijl is deze feelgood niet aan de kant te leggen.’ – Hebban.nl

Lucy Diamond
Het huis met geheimen
€ 21,99
ISBN: 9789401618946

verkrijgbaar bij