Naar navigatie

Liefde in het strandcafé – Lucy Diamond

Warme feelgood op een schitterend strand

Lucy Diamond is een van de vijf bestverkopende auteurs van Engeland. Niet zo gek, want haar boeken zijn warm, ontroerend, toegankelijk en grappig. Met levensechte personages, Lucy’s heerlijke schrijfstijl en lekker veel humor is dit het ideale boek voor lezers van Jill Mansell, Jenny Colgan en Lindsey Kelk. Onmisbaar voor elke feelgoodfan deze zomer!

De dromerige Evie is altijd al het zwarte schaap van de familie geweest. Waar haar oudere zussen het perfecte leven voor zichzelf hebben opgebouwd, heeft Evie een spoor van mislukte carrières als actrice, fotografe en zangeres achter zich gelaten. Nu zit ze vast: haar leven lijkt zomaar aan haar voorbij te gaan.

Als haar lievelingstante echter plotseling overlijdt, erft Evie haar strandcafé in Cornwall en wordt ze gedwongen een nieuw leven op te bouwen. Haar familie heeft weinig vertrouwen in een succesvolle afloop. Desondanks is Evie vastbesloten haar leven voorgoed op de rails te krijgen. Zal het café aan het strand, samen met haar liefdesleven, nu eindelijk tot bloei komen?

Liefde in het strandcafé is een warme, ontroerende feelgoodroman en daarmee hét ideale vakantieboek, dat onmisbaar is in je strandtas.

Lees hier alvast een preview.

‘Gelaagd, meeslepend en prachtig geschreven.’ – Daily Express

‘Een charmant familieverhaal!’ – Sunday Mirror

Lucy Diamond
Liefde in het strandcafé
€ 21,99
ISBN: 9789401617727

verkrijgbaar bij