Naar navigatie

Het verlangen van het weesmeisje – Anne Jacobs

De grande finale van de allermooiste familiesaga

Met de romantische serie Het weesmeisje heeft Anne Jacobs meer dan een kwart miljoen exemplaren verkocht en de harten van de Nederlandse én Vlaamse lezers gestolen. Nu is er dan eindelijk de afsluiter van deze bestsellerserie!

Augsburg, 1939. De Tweede Wereldoorlog staat op het punt los te barsten en aan alles is voelbaar dat de levens van de inwoners dramatisch zullen veranderen. Ook de geliefde familievilla is in gevaar, en tot overmaat van ramp staat Pauls fabriek op instorten. Omdat Marie met hun zoon Leo naar New York is verhuisd, rest Paul de zware taak om in zijn eentje de villa veilig te stellen. 

Dan verschijnt er een nieuwe liefde in Pauls leven, en Marie is ervan overtuigd dat hun huwelijk na al die tijd voorbij is. Ze zal alles op alles moeten zetten om hun huwelijk te redden. Zal de villa deze rumoerige tijd overleven? En zal Marie erin slagen om de liefde van haar leven terug te winnen? 

Het verlangen van het weesmeisje is de prachtige grande finale van de hartveroverende Weesmeisje-serie, over hoe hoop doet leven – zelfs in de donkerste tijden.

Lees hier alvast een preview.

‘Vol romantiek, intriges en geheimen, goed voor heel wat uurtjes pure ontspanning.’ – Nederlands Dagblad

Anne Jacobs
Het verlangen van het weesmeisje
€ 22,99
ISBN: 9789401619028

verkrijgbaar bij