Naar navigatie

Zondaar – Charlotte Link

Ze wordt haar leven lang achtervolgd… omdat ze te veel weet

De boeken van Charlotte Link zouden eigenlijk een lezerswaarschuwing moeten krijgen: alleen beginnen als je in één keer door kunt lezen. De Duitse thrillerkoningin betovert de lezer met haar intrigerende plots, levensechte personages en knetterende spanning. In een mum van tijd wist ze de Nederlandse en Vlaamse lezer te overtuigen: er gingen al meer dan 15.000 exemplaren van deze serie over de toonbank.

In Zondaar is detective Kate Linville terug, met een nieuwe woonplaats en een nieuwe baan bij de politie van Scarborough. Ze krijgt het meteen voor haar kiezen: een vrouw ontsnapt in de trein ternauwernood aan een vreemde man met een pistool. Een paar dagen later raakt een jonge vrouw zwaargewond als ze wordt aangevallen op haar fiets en daarna wordt beschoten. Het wapen is hetzelfde.

Kate duikt in de zaak en gaat op zoek naar het verband tussen de slachtoffers. Haar collega Caleb Hale is geschorst, maar hij kan het natuurlijk niet laten zich met de zaak te bemoeien. Als Kate uiteindelijk een connectie vindt tussen de slachtoffers, zijn niet alleen zij, maar ook Kate zelf in levensgevaar…

Lees hier alvast een preview.

‘Voor fans van de betere psychologische misdaadroman.’ – Het Nieuwsblad

Charlotte Link
Zondaar
€ 21,99
ISBN: 9789401616935

verkrijgbaar bij