Naar navigatie

Atlas. Het verhaal van Pa Salt – Lucinda Riley & Harry Whittaker

De verbluffende en onvergetelijke finale van De zeven zussen in een prachtige luxe-editie verkrijgbaar

Het succes van Lucinda Riley dendert onverminderd door. Ze wist al miljoenen lezers in België en Nederland te betoveren met haar Zeven zussen-serie, en nog steeds komen er elke dag nieuwe lezers bij.

De luxe-editie van het achtste deel in de bestsellerserie is prachtig uitgevoerd: gebonden, met gouden folieletters en een extra katern met exclusief materiaal. Dit is hét ideale cadeauboek: als prachtige herinnering in de boekenkast, voor iedereen die nog niet heeft kennisgemaakt met De zeven zussen, of om de verzameling compleet te maken.

Parijs, 1928. Een tienjarige jongen wordt eenzaam en verzwakt gevonden in de tuin van een rijke familie. Ze vangen hem liefdevol op, maar zijn verleden blijft een mysterie. Hij groeit op tot een jonge man met een bijzonder muzikaal talent. Maar als het kwaad oprukt in Europa weet hij dat hij wéér zal moeten vluchten – om zo de belofte die hij heeft gemaakt eindelijk na te kunnen komen.

De Egeïsche Zee, 2008. De zeven zussen, voor het eerst compleet, ontmoeten elkaar aan boord van de Titan om afscheid te nemen van hun geliefde en mysterieuze Pa Salt. Tot ieders verbazing heeft hij aan de zevende zus de sleutel tot hun verleden toevertrouwd. Maar iedere waarheid die wordt onthuld, roept nieuwe vragen op. Kenden de zussen hun geliefde vader eigenlijk wel? En wat zijn de gevolgen van zijn lang verborgen geheimen?

 

Lucinda Riley & Harry Whittaker
Atlas. Het verhaal van Pa Salt
€ 34,99
ISBN: 9789401619936

verkrijgbaar bij