Naar navigatie

De Schotse ontdekking – Karen Swan

Een romantisch mysterie op een ruig Schots eiland

Karen Swan is de ultieme feelgoodauteur: ze schrijft heerlijk romantische verhalen, maar wél met een vleugje mysterie, gelaagde personages, veel vaart en fonkelende spanning. Haar sfeervolle settings voeren je voor even mee naar de mooiste plekken van de wereld.

Alex Hyde is succesvol businesscoach, met een indrukwekkende lijst van cliënten en altijd te weinig tijd. Toch kan ze niet weigeren als ze het aanbod krijgt naar het prachtige eiland Islay te komen, om daar de CEO van een vooraanstaande whiskystokerij in het gareel te krijgen.

Maar daar zit Lochlan Farquhar helemaal niet op te wachten. Hij is een rebel, bovendien de erfgenaam van het familiebedrijf en is niet gewend om ‘nee’ te horen. In het winterse, ruige landschap moet Alex zich staande zien te houden, terwijl ze zich ondertussen ook ongewild aangetrokken voelt tot de weerbarstige Lochlan. En dan doet Alex een schokkende ontdekking, die haar voor een bijna onmogelijke keuze stelt…

Een heerlijk winters mysterie vol spanning en romantiek dat je ademloos zult uitlezen, van de auteur van Een winters avontuur en De Griekse ontsnapping.

Lees hier alvast een preview.

‘In één woord: wauw!’ – Libelle

‘Maak je op voor een paar uur leesvermaak in een prachtige setting.’ – Hebban.nl

Karen Swan
De Schotse ontdekking
€ 21,99
ISBN: 9789401618656

verkrijgbaar bij