Naar navigatie

Minnaar – Charlotte Link

De bloedstollende nieuwe Link

Veel thrillerfans weten het al: de boeken van Charlotte Link staan garant voor een paar heerlijke uren vol nagelbijtende spanning, verrassende plotwendingen en doordachte plots. Zowel in Nederland als Vlaanderen zijn er duizenden Link-fans, die reikhalzend uitkijken naar het volgende deel over detective Kate Linville.

In het holst van de nacht rijdt een jonge vrouw alleen door het verlaten gebied van de North York Moors. Het is bitterkoud en het sneeuwt. De volgende ochtend wordt haar lichaam gevonden in de ingesneeuwde auto, die op een onverharde weg staat. Er is een getuige die beweert dat ze die nacht niet alleen was, maar klopt die getuigenis wel en wie was er dan bij haar? Haar vriend? Een vreemdeling? Haar moordenaar?

Detective Kate Linville wordt op het onderzoek gezet en vindt al snel een aanwijzing naar een cold case, waarbij een tienerjongen op gruwelijke wijze werd gemarteld. Haar ex-collega Caleb Hale leidde dat onderzoek, maar slaagde er niet in om het op te lossen. In een zaak waarin niets is wat het lijkt komt Kate steeds dichter bij de dader en moet ze oppassen dat ze niet zelf in zijn val loopt…

Lees hier alvast een preview.

‘Ongelooflijk spannend.’ – Mezza Magazine

‘Goud... een zeldzame Duitse parel.’ – VN Detective & Thrillergids

Charlotte Link
Minnaar
€ 21,99
ISBN: 9789401618052

verkrijgbaar bij